BENZI DE LEGAT

Banda polipropilena

Descriere produs:
Banda de polipropilenă este o bandă foarte rezistentă cu o alungire redusă, fiind similară cu banda metalică, având o rezistențăa excelentă la schimbările de temperaturi. Se utilizează atât pentru uz manual cât și în regim automat.

Specificatii:

– banda PP este destinată legării diverselor mărfuri care suportă strângere;
– ambalaj: 12 si 16 mm.

Banda metalica

Descriere produs:
Banda metalică este destinată ambalării aplicațiilor grele, care necesită o siguranță maximă pe timpul transportului. Se utilizeaza pentru legarea cherestea, grinzi, tevi, etc.

Aplicații:
– banda este protejata contra coroziunii,
– rezistenta la rupere ridicata,
– se folosește cu clește de legat bandă metalică și dispozitiv derulare bandă.

Ambalaj: 1 rola = aprox. 16.5 kg.

Banda pet

Descriere produs:
Aceasta banda din poliester are proprietati similare cu cele ale benzii metalice. Beneficiind de o greutate mai mica decat cea metalica, precum si de o rezistenta ridicata la schimbari de temperatura, banda PET asigura un plus de siguranta si usurinta in folosire. Specificul acestei benzi este aplicabilitatea la produse si marfuri cu grad inalt de solicitare, unde sunt necesare atat rezistenta cat si flexibilitatea. Trebuie remarcata suprafata fara margini ascutite sau taioase a acestei benzi, care protejeaza atat utilizatorul cat si produsul sigilat de eventuale leziuni, un avantaj net fata de benzile metalice. Banda de poliester este elastica, anti-coroziva, rezistenta, reciclabila si extrem de accesibila ca pret in comparatie cu benzile metalice, ale caror aplicabilitati le inlocuieste totusi cu succes. Banda PET poate fi folosita la fixarea si legarea blocurilor de beton, a caramizilor, a aluminiului si a lingourilor metalice. Ca si in cazul benzii PP, poate fi aplicata atat in regim de ambalare manual cat si automat.

Caracteristici Tehnice:
Banda PET (polyethylene terephthalate), uz automat si manual;

-latime intre 8 mm-19 mm;

-grosime intre 0.5 mm-1.2 mm;