FOLII

Folie constructii

Descriere produs:
Produsul poate fi utilizat pentru acoperirea suprafetelor peste care se toarna betonul, sape, pentru protejarea suprafetelor si obiectelor in timpul amenajarilor interioare sau exterioare, pentru activitatile gospodaresti si cele din agricultura. Folia protejeaza impotriva umezelii, a prafului sau a petelor de vopsea.

Caracteristici:
– latime: 4.20 m, 6.2 m, 8.2 m, 10.2 m;
– material: reciclat;
– culoarea: neagra, transparent si semitransparent.

Folie cu bule

Descriere produs:
Folia cu bule este varianta optimă (preț/calitate) de împachetare şi protecţie a produselor împotriva şocurilor, zgârieturilor, presiunii, umezelii, temperaturilor extreme etc. Folia cu bule e un material foarte uşor şi rezistent, folosit pentru amortizarea tuturor tipurilor de produse.

Caracteristici:

Fiecare rolă cu bule este fabricată din polietilenă de joasă densitate din două straturi liniare, pentru o mai bună rezistenţă la întindere şi menţinerea bulelor de aer intacte în timpul transportului.

Culori:transparent.

Ambalaj: 1 Rola = cca.100 mp.

Folie polietilena expandata (PEE)

Descriere produs:
Folia PEE ( polietilena expandată ) este obținută prin expandarea granulelor de polietilenă de joasă densitate (inaltă presiune) în prezența unor materiale ajutătoare (agenți de expandare, antiblocare, nucleare). Folia din polietilena expandată se utilizeaza ca ambalaj in industriile sticlei, ceramicii, mobilei si in electronică. În domeniul construcțiilor industriale si civile supra si subterane, folia din polietilenă expandată se poate folosi ca strat de protecție a hidroizolațiilor, teraselor și fundațiilor, ca bariere contra vaporilor, ca izolații la zgomote de impact, ca strat de preluare a vibrațiilor si ca pat de chit de etansare a rosturilor, la montarea parchetului, etc. Folia PEE se laminează cu alte materiale cum ar fi PE , obtinând un produs cu proprietăți imbunatațite. O altă proprietate importantă este rezistența ridicată la imbătranire și are o mare rezistență la acțiunea compușilor chimici (acizi, baze, săruri, diluanți, produse petroliere).

Dimensiune: 0.5 mm/1 mm/2 mm/ 3 mm/5 mm